Gå til innhold

Skifte tastatur ASUS X550JX. Skifte tastatur ASUS GL552JX


Sunni

Anbefalte innlegg

Må man skru laptoppen omtrent fra hverandre for å skifte tastatur på disse 2 modellene jeg har nevnt. Jeg ønsker å kjøpe en av disse 2 produktene som jeg ikke trenger å skru fra hverandre hele laptoppen for å skifte tastatur eller rengjøre under tastaturet.

Bakgrunn: Bor fortiden i Tailand og sitter foran vifte. Det kommer mye støv og skitt i tastaturet. Så det kan bli nødvendig for meg å bytte eller rengjøre.

Har vært svert fornøyd med ASUS G750JM . Den har klart seg bra under de varme værforhold som er her i Thailand. Men, jeg har klart å spille kaffe i tastaturet.. :( .

Må jeg skru fra hverandre laptoppen for å skifte tastatur på denne modellen ASUS G771JW?

Endret av Sunni
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mer bakgrunn: Har også hvert fornøyd med den trådløse enheten på ASUS G771JW. Men, har kun eid en laptop i mitt liv. Har alltid hatt stasjonær pc. Så jeg håper ved kjøp av en ny Asus, at jeg får samme kvalitet. Ruteren her er litt langt unna der jeg sitter å spiller.

Lenke til kommentar

Det er vel mer eller mindre samme fremgangsmåte på alle bærbare PC'er. Ofte to-tre skruer å løsne fra baksiden og ofte et plastdeksl å fjærne (i mellom tastatur og skjerm), så ser du lett hvordan det er festet. Se f.eks denne videoen:   

Tusen takk for svar . Desverre, det er det ikke. Det er forskjell fra modell til modell. Og også hvilket land. Så ofte er det serienummer som til slutt kan avgjøre dette. Det er derfor jeg poster her i håp om noen kjenner til dette. Var i kontakt med komplet kundebehandler. Fikk noe defuse svar. Svaret var at han mente man måtte skru alt fra hverandre.

Så kyndig er jeg ikke. Med Min kaffesølte laptopp måtte jeg det. Sendte den til Bankok. Fikk vente i 3 mnd. Før jeg fikk hentet den tilbake i Bankok som ligger 30 mil fra der jeg bor. En evighet uten pc og 2 dagsreiser. En for å levere og en for å hente.

http://www.laptopkeyboard.com kan man sjekke dette, men finner ikke eksakt modell.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...