Gå til innhold

.....


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nvidia ShadowPlay, gratis, enkelt og bra. Det følger med i Nvidia Experience. Kan stille på bitrate og fps også. Så har du OBS som også er gratis https://obsproject.com/ som jeg ikke har testet selv, men det skrytes veldig av det. Bortsett fra det så er det en del andre programmer som er bra, men som du må betale for. Så hvis du ikke trenger masse overlays og ekstra greier som ikke følger med en av de så er de to et åpenbart valg.

Lenke til kommentar

Huffameg, det er kjipt. Da får du nok like store problemer med annen software.

 

Du velger en knapp for å starte opptaket, push to talk og all den driten kan du slå av. Du velger kvalitet...................................................

 

Damnit, hvordan laster man opp bilder her? Så kan jeg bare vise deg, mye enklere :)

Lenke til kommentar

Du slår av alt unntatt "toggle manual recording on/off and save". Bruk en av F-knappene som ikke brukes til noe annet. Jeg hadde også problemer, ble surr, når det andre greiene var på. Du må også sjekke/ velge hvor filene lagres, men det regner jeg med at du har sjekket, bruk gjerne samme mappe til midlertidige filer. Så må "power knappen" være på for å stille inn ting. I det littte Shadowplay vinduet så går du på "mode" og velger "manual".

 

Det er vel i beta enda så de er unnskyldt der :)

 

Edit; Sett alle tastevalg untatt "toggle maual re..." til none.

 

Sikkert mye der du visste eller som er åpenbart, jeg tror ikke du er dum eller noe, virker kanskje sånn når jeg skriver? Men det er bedre å forklare litt for mye og ta med det åpenbare synes jeg hvertfall :)

Endret av Belphegor
Lenke til kommentar

? WTF ? Bare prøv OBS, det er gratis så det skader ikke :) Det er en del ganger det er vedig vanskelig å hjelpe noen med slike ting som det her over nettet desverre :(

 

Du kan bruke FRAPS, men det har ikke "desktop capture" støtte og filene blir veldig store pga bitraten det tar opp med. Så har man XSplit som også er bra https://www.xsplit.com/ det skal visst være veldig enkelt også. Jeg har ikke testet OBS eller XSplit så jeg kan ikke hjelpe deg der, de er "egentlig" til streaming, men begge to har muligheter for å lagre film på PC'en. Jeg har sett på livestream videoer på YT som er tatt opp med OBS og XSplit og kvaliteten er knall :)

 

Lykke til :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...