Gå til innhold

Multicom talisa u731 - erfaringer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjøpte nettopp en slik (i7) til min far. Det minner fryktelig mye om en Asus spør du meg. Det er behagelig tastatur og den støyer ingentingen ved normalt bruk. Merk at dette ikke på noe som helst måte er en spillmaskin: Ved last litt over normal starter viften og det suser litt. CPU blir relativt varm, som forventet av denne tynne saken. Da jeg installerte OS og alle programvarer (satt å kjørte installasjoner i noen timer) så giret viften seg opp av og til, så det skal ikke mye til for å varme opp denne røveren. 

 

Litt krøkkete installasjon: Jeg la inn en Win7 lisens jeg hadde liggende. Bootet på USB og umiddelbart under installasjon får jeg feilmelding om manglende drivere. Jeg måtte da rippe den medfølgende DVD'n til ISO og "brenne" en USB med dette image for å kunne kjøre igang installasjonen. Har ikke vært borti akkurat dette før, men OK la gå .. Man kan muligens slipstreame disse driverene for fremtidige installasjoner.

 

Jeg har ikke brukt maskinen så mye ennå (den er jo ikke min) men forløpig syntes jeg den virker bra. God respons og godt bygd/solid. Jeg har egentlig ikke noe å utsette på den annet at de termiske egenskapene under tyngre last. Men igjen - dette er en ultrabook og jeg er vant med vannkjøling/digre radiatorer så kan vel ikke sammenlignes.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...