Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Ingen lyd i ny Pioneer AVH-X3700DAB


Yikes

Anbefalte innlegg

Hei forum!

 

Monterte forleden dag en ny Pioneer AVH-X3700DAB spiller i min Mitsubishi Lancer 2009. Dessverre kommer det ingen lyd, og jeg lurer på om jeg kan ha koblet feil eller noe. Kjøpte en slik adapter: 

 

http://www.bassbrothers.no/bilstereo/bilmerke-tilbehoer/mitsubishi/iso-overganger/mitsubishi-iso-adapter-1202-02

 

..som går inn til spilleren. Denne kabelen er for et ikke-aktivt høyttalersystem. I bilen er et Rockford Fosgate system, og siden det skal ligge en forsterker under passasjersetet, så antar jeg at systemet er passivt?

 

Jeg har fått koplet på alle kabler unntatt video (det får jeg ta på sikt), men det er dønn stille selv med veldig høyt volum.. også når jeg bytter til FM radio og i det minste skulle hørt hvit støy visst det var lyd.

 

Jeg ser i den gamle spilleren at tilkoblingen har alle pin'ene i kontakten, mens adapter-kabelen jeg kjøpte har færre pin'er. Kan det være feil adapter?

 

Bilde viser kontakt som er i dashbordet som tidligere stod rett i den gamle spilleren.

post-195327-0-78604100-1434648770_thumb.jpg

Endret av Yikes
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da må du finne forsterkeren og se om signalene går inn på høy- eller lavnivåinngangene. Evt. legge opp nye signalkabler fra spiller (phono/RCA) til lavnivåinngang på forsterker. Anbefaler sistnevnte.

 

Edit: Siden du har ekstern forsterker vil jeg tro selve høyttalerne er koblet fra ISO-kontakten og til forsterkeren i stedet. Bruker du da den adapteren så vil du få null lyd.

Endret av sedsberg
Lenke til kommentar

Andre personer med samme type bil (og det standard innebygde høyttalersystemet) har ikke hatt problem med å få lyd ved å bruke iso-overgang fra spiller til kablene bak i dashbordet (som originalt stod koblet rett i standard spiller). Kan selvsagt legge opp nye kabler og koble alt via phono, men det virker svært tungvindt og unødvendig.

 

Jeg antar at siden den originale kabelen i dashbordet var koblet rett i den gamle spilleren, så går den til forsterker. Derifra går det nok vanlige høyttalerkabler til høyttalerne.

Endret av Yikes
Lenke til kommentar

Det var det jeg mistenkte. Skal prøve å kjøpe en annen kabel, og se om det fungerer, og visst ikke, så får jeg skrive her igjen. Håper bare jeg finner en slik kabel, da den er svært vanskelig å lokalisere.

 

Takk for hjelpen!

Endret av Yikes
Lenke til kommentar

Det er denne kabelen jeg har: http://bilstereosenteret.no/products/sos-30592

som er til originalt Rockford Fosgate anlegg og uten navigasjon, slik jeg har i min bil.

Ingen lyd. Men så har du denne aktive her: http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=9102&katid=311&id=

(som er svindyr), som OGSÅ er for originalt Rockford Fosgate system til samme bilen. Har lite lyst å betale rundt 2000 for en slik adapter. Da seller jeg heller spilleren og går og legger meg.

Endret av Yikes
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...