Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg har for tiden et aerocool s202 kabinett, og er for øvrig rimelig fornøyd med det, men har lyst på et kabinett med noen flere praktiske løsninger som f.eks et motherboard-tray. Gjerne et kabinett i aluminium. Jeg har riktignok et temmelig begrenset budsjett, og vil holde meg til under 1000-lappen. Har kikket på Hardware.no som selges på microplex for bare 690 kroner. Jeg vurderer også en Lian-Li PC60H1SUSB som er på tilbud på microplex til 995 kroner.

Grunnen til at jeg er litt skeptisk til addtronics kabinettet er at det er såpass gammelt, over 3 å gammelt, og at det derfor er litt utdatert. F.eks tror jeg ikke det har thumbscrews, noe som ville vært praktisk. Er det noen som har noen erfaringer med noen av kabinettene, eller som vet om noen gode alternativer?

 

PS. Jeg trenger ikke et kabinett med strømforsyning. Har en enermax 360w PSU

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, det Lian Li-kabinettet du nevner er jo en utgave av velkjente PC-60 fra samme produsent. Derfor er det sikkert ikke så mye som skiller.

 

Jeg har PC-61, som er den sorte utgaven av PC-60. I forhold til mitt kabinett, som jeg altså er fornøyd med, ser det ut til at det kabinettet du nevner mangler en ekstern 3 1/2 brønn, en vifte. Kabinettet har derimot firewire- og audio-tilkoblinger i front.

 

Om budsjettet er stramt ville jeg personlig heller satset på PC-50 USB, som koster 895. Blinkende lys passer best på konsert og nødutrykninger. Men, hver sin smak!

 

MVH Audun

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...