Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Vi er 3 vg1 elever fra Stavanger som skal ha en fremføring om ikke så lenge der vi skal forklare va LO er, hva dem jobber med og litt av bakgrunnen deres men vi finner ikke en drit på nettet som er lett forklart slik at vi forstår det, det er også ekstremt lite info om stoffet.

 

Derfor lurer vi på om det er noen hjelpsomme folk her inne som kunne forklart oss med enkle (VG1) ord hva LO er og hva dem jobber/driver med?

 

Vi har sett på snl, wikipedia, LO's nettsider og generelt men finner bare avanserte avsnitt som vi bare skjønner halvparten av..

 

 

Takk på forhand!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

Og slike små einsteiner som dere 3 skal liksom ta over etter oss som bygde landet ... gud hjelpe oss alle, etter hvert .. ;)

 

Hvis dere 3 ikke er i stand til å få til mere enn å pipe om hjelp her, så ser jeg ingen annen råd enn at dere får finne en jobb, skaffe erfaring direkte, og så kan dere svare på oppgaven - like greit at dere går noen år omatt, enn at vi tar sjansen på å gi dere sertifiseringer og vitnemål som kan gi ett inntrykk av at dere virkelig har tilegnet dere kompetanse, basert på at noen andre serverte dere litt vett og forstand ..

 

helledussen :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...