Gå til innhold

Jobbintervju hos Elkjøp


Anbefalte innlegg

Har et Jobbintervju hos Elkjøp til helgen. Har bare vært på ett intervju i hele mitt liv, og det gikk ikke så bra. Noen som har noen tips og triks?

 

Hva burde jeg ha på meg, hvilke spørsmål kan jeg forvente å få og hva skal jeg svare? Bruker å bli ganske nervøs, og vil vite hvilke spørsmål de kanskje kommer til å spørre meg om så jeg er forberedt. Slik at jeg ikke svarer "ummm, vet ikke"..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mørk dongeribukse og en fin skjorte synes jeg passer bra til et sånt intervju. Selgerne hos Elkjøp går jo relativt pent kledd.

 

Les deg opp om Elkjøp, du får muligens spørsmål om hva du vet om kjeden.

Hvorfor bør de ansette nettopp deg.

Tre negative sider ved deg selv og tre positive sider ved deg selv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen vanlige spørsmål:

  • Hva forventer du å få ut av denne jobben
    Hva enn du gjør så ikke svar penger. Det sier kanskje seg selv, men det finnes altså mennesker som gjør dette. Si noe i retningen arbeidserfaring, utvidet nettverk, og gode referanser.
  • Hvor ser du deg selv om fem år
    Her kan du egentlig svare hva enn du vil, så lenge det ikke er "på andre siden av det bordet her", "på trygdekontoret" o.l. bare ikke kom med vås.
  • + samtlige i posten over meg

Det er helt normalt å være nervøs før et jobbintervju, så prøv å ikke tenk på det. De fleste arbeidsgivere tar høyde for sånt. Bare vær rak i ryggen, ha et fast håndtrykk, smil og tenk deg litt om før du svarer.

Lenke til kommentar

Noen vanlige spørsmål:

  • Hva forventer du å få ut av denne jobben

    Hva enn du gjør så ikke svar penger. Det sier kanskje seg selv, men det finnes altså mennesker som gjør dette. Si noe i retningen arbeidserfaring, utvidet nettverk, og gode referanser

 

Vil bare spytte inn og si at jeg er totalt uenig i det du sier. Å svare at man jobber for penger er i min bok helt fair. Han skal tross alt være en selger, og det er en kjennsgjerning at selgere hos elkjøp for bonuser for salg.

 

Men er selvfølgelig delte meninger om den saken :)

 

Bare gjør deg kjent med Elkjøp som bedrift. Hvis at du har gjort research og at du vet hvorfor du søker på akkurat den stillingen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...