Gå til innhold

Ny 27'' all-around skjerm: BenQ GW2765HT vs ASUS MX279H


admin:admin

Anbefalte innlegg

Hei, har tenkt til å gå til innkjøp av ny skjerm. Kunne tenkt meg en skjerm på 27'' og har kommet frem til to skjermer men er ikke sikker på hvilken som passer best. Fikk anbefalt MX279H av en bekjent som ikke kunne klage. Har lest meg opp en del og bare funnet god omtale med unntakk at den kanskje har litt vel lav resolusjon i forhold til størrelsen (1080p på 27''). I tillegg så er skjermen et par år gammel på markedet og kunne ikke finne noe særlig til informasjon som var nyere en rundt 1-2 år gammelt. Lette litt rundt selv og fant GW2765HT (1440p 27''). Fant ikke for mye informasjon og anmeldelser om denne skjermen men av det jeg fandt så var det bare positivt.

 

 

Bruker mye tid på maskinen hver dag så vil passe på å få noe som en ikke blir sliten av å bruke. Er flittig bruker av maskinen så ha noe som gir god bildekvalitet til både spill, video samt mer generelt arbeid. Setter pris på alle råd folk måtte komme med for hvilken jeg burde velge eller om jeg burde gå for noe helt annet. Ligger på en prisklasse fra 2500-3500 og er hovedsaklig ute etter en skjerm på 27'' (vet at 27'' skjermer ikke er lette å få tak i med god kvalitet i denne prisklassen, men hvis noen finner andre gode alternativer så er de også hjertelig velkomne)

Endret av ADude
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har dessverre ikke sett Asus-skjermen du nevner, men kjøpte meg akkurat BenQ GW2765HT. Var overrasket over å finne et bra IPS-panel til den prisen og grunnen til at de kan holde prisen på den nede er vel oppdateringsfrekvensen. Merker ikke noe til det til daglig, kjører på 60Hz nå (2500x1440).

Skjermen har en utrolig fargemetning, og jeg måtte skru ned mange hakk for å klare overgangen fra forrige (Samsung T240). Litt irriterende klikk-knapper gir litt billig feeling, men hvor ofte driver man og stiller i menyene.

Den er plenty rask, merker ingen etterslep i spill eller film. Har ikke testet de innebygde høyttalerne da jeg bruker eksterne.

 

Til 4500kr hadde skjermen vært bra. Til 3500 er den et kupp. Den danker ut samtlige andre modeller jeg testet i prisklassen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...