Gå til innhold

Her er den beste AMD driveren


Anbefalte innlegg

Denne typen overskrifter er naturlig nok ment for å generere inntekter ved at flere betaler for et Abb på ekstra. Men... Må dere virkelig formulere 9 av 10 overskrifter på samme måte?

Holder det ikke med er "pr stunt" i ny og ne?

 

Jeg tviler sterkt på at jeg får noe som helst av verdi dersom jeg tar frem lommeboken. Jeg har et oppsett som faktisk har vist seg å være langt mer vanlig en man skulle trodd, ettersom det i teknologiverden er å regne som er nært forestående skue på teknisk museum.

Dette til tross, og selvsagt årsaken til at det fortsatt er så mange som sitter på det, ytelsen står ikke tilbake for dagens oppsett med mindre vi snakker om mer spesialiserte oppgaver.

 

Jeg kommer fra ocshoot, så jeg kommer aldri til å gi dere en eneste krone. Spesielt ikke siden artiklene jeg ville fått tilgang til finnes i langt mer detaljerte og bedre utførte former andre steder på nettet. Selv notoriske THG... Ja!

 

Men, fortell meg hvilken AMD driver som er best for meg, så skal jeg i det minste gi dere det faktum, at dere vet hva dere driver med, og at jeg har driti meg kraftig ut ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...