Gå til innhold

Tysker


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dagens bilde (lørdag):

 

Jeg tror mange kaller dette en jeep og tenker på det som en biltype, uten å tenke på det spesifike merket Jeep.

 

Uansett hva man velger å kalle det var det en flott portretert infanteristfrakter med ? som du sier ? godt utstyrt med både Mauser, Panzerfaust, håndgranater og ekstra jerry-kanner. Med denne bør man være i stand til å okkupere litt av hvert, til og med hvis det regner.

 

Bilen er veldig fint eksponert, med gode kontraster og sterke, fine farger som passer godt til bildet. Et forsiktig vignetering sørger også for at bilen blir bildets fokus selv om det er mange elementer i bakgrunnen.

 

Godt jobba :-)

 

Forbedringsforslag: Himmelen bærer litt preg av etterarbeidet som er gjort på bilen, og blir litt overkant dramatisk. Det har også oppstått en glorie rundt et par av trærne. Det kan være verdt å justere denne separat i forholdt til resten av bildet :-)

Lenke til kommentar

Tusen takk for Dagens bilde :) Ja himmelen er nok i overkant dramatisk, ble gjort med vilje da jeg følte det kledde det allerede overlessede bilde :) Dette er en Leichte Einhets-PKW produsert av Hanomag. Skikkelig avanserte greier med blant annet 4 hjuls styring som automatisk kobles ut over 25km/t og sentralsmøresystem. Ikke værts det for en bil fra slutten av 30tallet :) Denner er forresten rigget som sambandsbil og har feltveksler og kabletrommler osv.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...