Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Merkelig gpu problem


Anbefalte innlegg

i dag så merket jeg at jeg bare hadde 8gb med ram på pcen inne på egenskaper, men har 16gb brikkesett i hovedkortet... det viste seg at den ene brikka ikke var godt nok satt i. etter at jeg hadde skrudd opp pcen og satt den ene brikka skikkelig i, fikk jeg et merkelig problem. skjermkortet mitt ville ikke fungere med mindre jeg la pcen ligge vannrett. satt jeg pcen opp loddrett, så ville ikke skjermkortet gi ut signaler via hdmi, men la jeg den ned vannrett igjen så ville skjermkortet gi ut signaler og jeg fikk bilde på skjermen min??

 

hva er det som kan være galt? jeg har skrudd hovedkortet godt på i kabinettet, prøvd med forskjellige hdmi kabeler, prøvd å sette skjermkortet i et annet pci slot, men det nytter fortsatt ikke?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg har skrudd det skikkelig fast og sjekket om den sto litt løst i sloten men er stødig inni der. først må jeg legge ned pcen for å få bilde på skjermen og deretter kan jeg sette det opp igjen loddrett, men skal skru av pcen og skru den på jeg må jeg legge den først ned igjen og for å få bilde på skjermen

 

har lagt merke til hovedkortet ikke står helt fast da... avstandstykkene er skrudd i skikkelig til det ikke går an å skru mer på de, men hovedkortet er litt løst forde, skal det være sånn?

Lenke til kommentar

HK skal ikke være løst nei. Noen ganger er avstandstykkene veldig harde, og man må bruke en liten tang eller fast/skiftnøkkel for å bunne dem skikkelig i hovedkortbrettet. De er til bunns? Og så skrur man selve HK fast med korrekte skruer. Skal ikke være noe slark i dette.

 

Så fest det skikkelig. Hvis problemer vedvarer forsøk å bruke en annen PCIE slot.

Endret av Kyrre S.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...