Gå til innhold

Oppbevaring av blader


Anbefalte innlegg

Jeg har fire banankaser med tegneserier, Donald blad, pocket osv . I det siste har interessen min for tegneserier våknet igjen etter flere år uten noe særlig serielesing. Jeg har aldri hatt noen skikkelig måte å organisere og lagre de på.

 

Det jeg lurer på er hva jeg bør satse på å oppbevare de i. Kan noe som dette fungere: http://www.biltema.no/no/Kontor---Teknikk/Kontorutstyr/Oppbevaring/Avisstativ-A4-28122/

 

http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/70269448/

 

http://www.biltema.no/no/Kontor---Teknikk/Kontorutstyr/Oppbevaring/Arkivboks-A4-10-pk-28215/

Endret av Retardicus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I utlandet er det relativt vanlig å ha de i en plastlomme, med et pappbrett for å stive det av. Disse er så gjerne plassert i esker som passer den størrelsen, eller noe liknende. Plastlommene og pappbrettene lages med dette formålet, og inneholder ikke syre eller eventuelle andre stoffer som kan skade bladene over tid. Selv synes jeg det er litt i overkant mye styr, men alle blader jeg har bestilt av f.eks. DC og Marvel fra utlandet kommer slik pakket inn allerede.

 

Om det er viktig og ta vare på dem, samtidig som å oppbevare, så kan jo kanskje det være en løsning, i kombinasjon med enten pappesker, eller Tjena fra IKEA. Det er mye lettere å håndtere og bla i en mengde blader om de er støttet opp av pappbrettet i alle fall.

 

Det finnes også permløsninger for dette, slik som denne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...