Gå til innhold

Erfaring med snutebag?


Anbefalte innlegg

Hei, vurdere å kjøpe meg en snutebag. Litt usikker på om jeg skal gå for en tradisjonell en som feks en fra Lowepro toploader:

 

http://www.fotovideo.no/bareutstyr/Fotobag/LowePro/Lowepro-Toploader-Zoom-50-AW-Sort-snutebag122058-p0000127829

 

eller en noe mer spesiell fra think thank:

 

http://www.fotovideo.no/foto/Bæreutstyr/Fotobag/Think-Tank/Think-Tank-Digital-Holster-20-V20-Kameraveske-for-digitale-speilrefleks121669-p0000125460

 

erfaringer og anbefalinger?

 

et Nikon ala str D600/D800 på montert normalzoom(24-70), vil da bagen fra lowepro klare seg?

Endret av Nikon D600
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har veldig god erfaring med Lowepro Toploader Zoom 50 som du lenker til. Litt usikker på om den kanskje kan bli litt liten for D600/800 inkludert 24-70, men det går an å prøve hvis du har en fotobutikk i nærheten.

 

Alternativet er Toploader Zoom 55.

 

Min erfaring med Think Tank er mindre positiv, etter å ha forsøkt den opp mot Toploader Zoom 50. Husker ikke om det var eksakt samme modell, men den ligner veldig.

 

Men ikke finn på å kjøpe Toploader Zoom 50 på Fotovideo. Prisen hos de er galskap, og over dobbelt pris av billigste alternativ som er Japan Photo.

 

http://www.prisjakt.no/product.php?p=619272

Lenke til kommentar

Takk for svar!

 

Ja da går jeg for toploaderen. Tenkte å bestille på nett så får ikke prøvd den. 55-modellen står at en får plass til 70-200mm, så om 50-modellen hadde gitt meg plass til normalzoom og et D800 hadde det vært fint!

 

Noen som vet om det er plass til denne kobinasjonen i Toploader Zoom 50?

Lenke til kommentar

Får en plass til D600/D800 med grep i toploader zoom 55aw?

Det blir nok litt trangt i toppen om du skal ha på batterigrepet. Lowepro har vel noen Pro-utgaver av Toploaderne som er ment å brukes på kamera med påmontert grep. De har tre forskjellige varianter, ser det ut til.

 

Her er link til Toploader Pro 70AW

 

http://store.lowepro.com/toploader-pro-70-aw

Prisjakt: http://www.prisjakt.no/product.php?p=619269

 

I følge Lowepro skal denne passe D800 med grep og 24-70/2,8

Lenke til kommentar

Jeg har Think Tank varianten og bruker den sammen med d610 og 24-70 med solblender uten problemer. Det fremstår som et kvalitetsprodukt og jeg har ingenting å utsette på produktet.

Tror også denne blir for trang om han skal ha på batterigrepet. Den er omtrent lik i toppen som Toploader Zoom 50.

 

Hva jeg mislikte med Think Tank var blant annet at glidelåsen var så treg og vanskelig å få opp (kanskje den blir bedre etter litt bruk), materialet virket veldig "slaskete" og lite beskyttende når man dro ut den ekstra delen under, noe man må om man skal ha plass til 24-70. Lowepro sine snutebager virker både bedre bygget, bedre polstret og mer holdbar. Lowepro sin har også med et regntrekk som kan trekkes over veska om det begynner å regne kraftig (lett regn skal den tåle uten regntrekket). Regntrekket ligger skjult i en bitteliten lomme når den ikke er i bruk.

 

EDIT: Når den da også var en god del rimeligere enn Think Tank varianten, så var valget veldig enkelt for meg :)

Endret av Molekylet
Lenke til kommentar

Jeg kjenner meg ikke igjen i beskrivelsen av Think Tanken. Jeg finner den hverken slaskete eller lite beskyttende. Men for all del, den er ikke spesielt godt polstret og vil ikke gjøre nytten som Norgespakke.

Men man skal være trygg på utstyret og er man litt nervøs for manglende polstring, så er nok lowepro et bedre alternativ.

 

Think Tanken er også romslig nok til å passe et D700 med grep, så da bør et D600 gå fint.

 

Regntrekk er forøvrig standard og prisen ligger på 500, men det er sikkert tilbud da jeg mener jeg betalte det dobbelte.

 

Jeg ser også at jeg har driti meg ut da jeg fant nettopp ut at jeg har digital Holster 40 og ikke 20 og da blir iallefall inlegget mitt uvesentlig. :)

Lenke til kommentar

Har begge disse bagene, men jeg husker hvilken størrelse jeg har på Think Tank'en, mener det er 30. Uansett, jeg bruker Think Tank mest, siden den rommer 5D med 70-200mm greit. Evt. 5D og to mindre objektiver. Greit konsept med den utvidbare enden syns jeg.

Ble forøvrig spurt av sikkerhetsvakt på en utenlansk flyplass om det var en kamerabag jeg hadde der. Ikke så rart egentlig, da den ser mest ut som et pistolhylster.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...