Gå til innhold

spørsmål ang. feil med CMOS/HK


Zpurs

Anbefalte innlegg

Jeg har litt problemer med et hovedkort som jeg kjøpte hos PSDATA.

 

 

Det er et MSI K7N2 Delta ILSR, og jeg får problemer når jeg skal skrive til CMOS. - Jeg kommer inn i bios, men når jeg gjør noen forandringer (fjerner logo i oppstart f.eks.) lagrer, og skal restarte, begnner pc'n å pipe, og den henger... Hvis jeg slår av strømmen og starter på nytt, er logo med i opppstarten. Det er diverse andre forandringer som jeg har forsøkt også, skiktet på boot-rekkefølgen, men den henger når jeg skal reboote, og ingenting blir lagret!

 

 

Igår prøvde jeg å oppgradere BIOS (flashe inn den samme på nytt...) og det er de samme problemene... Jeg får en melding om at "BIOS not installed " etter at RAM og IDE er skjekketm, (detter er når jeg starter UTEN noe påkoblet IDE-kontrollerne) - så jeg vet ikke helt hva den meldingen betyr, for hvis jeg starter uten å gå i setup, kan jeg boote fra cd og starte installering av OS.

 

 

Jeg har resatt BIOS et par ganger (både før og etter at jeg flasha CMOS) men den henger ved restart! har prøvd det meste! nytt skjermkort, annen CPU, ny RAM.... så jeg vet ikke hva som kan være feilen... HK er jo splitter nytt, det er erstattning fra et som var istykker!

 

 

Har dere hørt noe som tilsvarer denne (merkelige) forklaringen?? noen andre tips? -jeg blir uansett ikke hjulpen med en pc som oppfører seg slik...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...