Gå til innhold

MrGussi

Anbefalte innlegg

Hei.


Lurer på om matten og fremtiden min.

Jeg går utvekslingsprogram i England nå. Her tar jeg S1 matte. Hadde 1t på vg1. Jeg sliter veldig mye med matten og de går igjennom alt veldig fort og britene ligger langt forran meg, så er store utfordringer, har aldri vært noe god i matte (ligget alltid på 3) . Skolen tilbyr også P matte som jeg vurderer å ta. 1. Hvis jeg bytter til P matten er jeg da ferdig med matten på vg3 eller må jeg tar p2? 2. Er ferdig med fremmedspråk neste år også, får jeg fremdeles nok timer på ukeplanen i vg3 hvis jeg ikke har matte eller språk?

3. Jeg har alltid innterressert meg for biler og båter og hvordan ting ser ut på overflaten, har også en innterrese for innenfor juss. Hva slags matte må jeg ha for dette og hva er lurt å ha?


tusen takk for svar alle sammen!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du trenger et matematikkfag for både VG1 og VG2. Faget for VG2 kan være enten 2T eller 2P. Du kan ta 2P selv om du har hatt 1T, så å ta 1P er for så vidt unødvendig (dette forutsetter at skolen tillatter det selvsagt, men utdanningsdirektoratets regelverk tillater det i alle fall.

 

Jus stiller ikke noen krav utover generell studiekompetanse ser det ut som. Jeg vet ikke helt hva du mener men det første, men hvis du tenker en form for ingeniør så krever det generelt både R1, R2 og fysikk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...