Gå til innhold

Easy Mode, GamerTV


Anbefalte innlegg

Tenkte jeg skulle titte litt på Easy Mode streamen deres, og tunet inn for å sjekke ut Farming Simulator 2015 og se hva dere tenker om det.

 

Jeg kontaktet dere i Gamer for flere månder siden og meldte fra om at jeg er interessert i spill, og at jeg kan video, og lurte på om dere hadde tenkt noe på streaming/live-sendinger. Nei, var svar jeg fikk..

 

Jeg har drevet med video og tv-produksjon i over ti år, så å se at det nå er på beina er både gledelig og litt skuffende. Jeg kjenner ikke til hvem som driver med dette hos dere, eller hva som skyldes disse oppstartproblemene.

 

 

  • Skuffende at det ikke var etter skjema.
    Ting skjer såklart - det er live, men når jeg hoppet inn i streamen litt før 13:45 og FS2015 skulle vært på lufta var det ikke et eneste ord eller beskjed som tilsa at dere ligger etter skjema.

    Det var altså streaming av et annet spill. Rundt kl. 14 annonserte dere at dere skulle snakke om FS2015, etter en liten pause. Jeg ventet tålmodig. Ca. 14:20 kom dere på lufta igjen med NHL.
  • Lyd fra studio var enten høyre eller venstre-stilt. Ikke midtstilt mono.

    Lyden var også sprengt, og ga tydelig tegn av at det er høyt volum i rommet de sitter i. Kanskje samtlige skulle hatt headset/ørepropper for å snakke normalt og høre hverandre bedre?

    I tillegg ville det vært garantert bedre lyd (og mindre fokus på mikrofon) om alle fikk hver sin mygg på skjortekragen.

    Spill-lyden var alt for høy, så det var vanskelig å høre hva noen sa mens de spilte.
  • Streamen av NHL var interlaced og ikke direkte pent å se på. Jeg ga opp da.. og hoppet inn på forumet for å skrible ned dette.
  • De av oss tålmodige som satt og ventet, og som etterhvert så på NHL-streamen prøvde å si fra om ting som det overnevnte i chatten, men det virket ikke som at det var noen respons. En moderator eller tekniker kunne i det minste hoppet inn og sagt i fra at "vi ser på saken!" eller et annet tegn til at vi ikke snakker til veggen.
  • Sjekk, test, og fiks opp i sånne ting før det går på lufta. Jeg foreslår å kjøre alt progressivt, konsoller, PC-er og kamera i studio. Det er ingen bevegelser av særlig interesse fra studio uansett, samt at målgruppen helt garantert sitter med en skjerm som ikke er særlig glad i interlaced bilder.

Til sist vil jeg nok en gang ytre at jeg gjerne bidrar til streaming og video-avdelingen om det er ønskelig. Det ville vært både gøy og hyggelig å bidra til å løfte produksjonen et hakk eller fler.

Endret av OlaHaldor
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

Tusen takk for gode tilbakemeldinger!

Beklager at du har fått "nei" fra oss. Jeg har en liten liste med innsendelser fra personer med kompetanse på flim og streaming som vi sparer til senere. Mail meg gjerne på [email protected]

Sendingen fra Spillexpo var første sending, ukjent teknikk og i en form vi ikke skal drive med.

Men sjansen var for god til at vi kunne la være å ta den, Med gjester og stands på Spillexpo.

Vi hadde desverre snakket forbi hverandre når det gjaldt lyd. Så en stor takk til Battlefield.no som lånte oss en god mic ca klokka 15.00.

Fra førstkommende fredag og de neste 5 sendingene vil teknikken være fra studio i HouseOfNerds. Fast rigg for alle sendingene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...