Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Ribbein som buler ut


Huffssa

Anbefalte innlegg

Lurer litt på on det er noen som har vørt borti dette. Min yngre bror har nå på hannes høyre brystparti flere ribbein som buler kraftig utover. Han har ikke hatt dette før, så det er noe som ikke har skjedd over lang tid. Han har ikke slått seg eller vært med i noen form for ulykke. Er vanskelig å forklare, men beste måten er å si at det ser ut som om noen har slått ut ribbeinan med en knyttnevefra innsiden. Man kan kjenne å se overgangen fra hvordan d skal være og ikke være. Noen vært bortig?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, gitt at det er noe som har skjedd ganske fort og ikke over lang tid, kan det være akutt. Selv om det ikke er smerter. Jo før jo bedre. Kan være verdt en tur på legevakta. Hvis du presser på og ikke gir deg får du kanskje komme inn.

 

Legevakta har tidligere sendt folk hjem med tredjegrads brannskader som de tenkte var førstegrads, osv. Ikke back down, dette må sjekkes.

Lenke til kommentar

heisann!

 

Det trenger ikke å være noe farlig! men fint jo at du er nysjerrig. Er det kanskje først gang at du legger merke til overkroppen på din bror? den kan være en medfødt anomali som heter traktbryst, som ikke er farlig. emed andre ord spør din foreldre eller din bror m han har vært sånn hele tida!r ikke din bror påvirket, skal du ikke tenke på at et skal være noe farlig.

en lever som er stor den påvirker ikke ribbein.

 

mvh

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...