Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Grunnet et innbrudd som gjorde at jeg sto igjen uten en god vinterjakke (samt annet løsøre, for ikke snakke om et forbannet rot), samt et ønske om en fin frakk som passer til dress (som jeg bruker ganske mye i mitt yrke), tenkte jeg å slå to steiner med en flue når forsikringspengene kommer (antageligvis neste uke):

 

Såh: God ullfrakk som varmer på en kald vinterdag i Tigerstaden, samt at den tar seg godt ut med dress. "Single-breasted", i en relativt klassisk stil (ikke noe moderne fjas). Veiledende budsjett: 2-4000,- men skal jeg gå opp til 4 store, skal det være verdt det.

 

Er en erfaren netthandler, men er litt i tvil når det gjelder dyre klær, grunnet passform og slikt. Men siden jeg er i Oslo, er det vel et relativt godt utvalg butikker å velge mellom.

 

Noen tips til hvor en skal starte på en slik affære? Har "tilfeldigvis" spasert inn på Follestad i Bogstadveien og kikket på det første og beste (fikk og litt bakoversveis av prisen) som var Tiger of Sweden. Men som en merkeklærnovise vet jeg ikke hvorfor jeg evt. skal kjøpe dét i stedet for noe annet, og jeg misliker sterkt å gjøre uinformerte kjøp.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En sinnsykt fin jakke i min mening er denne, latterlig pris på den da, så det får være til den gang jeg blir rik: http://www.stylepit.no/nobis-svart-yatesy-139875-4?source=SearchPage

 

Ellers har du disse da

http://nlyman.com/no/kl%C3%A6r-til-menn/kl%C3%A6r/jakker/ljung-272/alexander-jacket-274473-14/

http://nlyman.com/no/kl%C3%A6r-til-menn/kl%C3%A6r/jakker/ljung-272/ashford-jacket-274478-286/

 

Tiger of sweden har også som alltid mye bra!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...