Gå til innhold

Red Storm: 10 368 Opteron-prosessorer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Denne superdatamaskinen er meget spennende og interessante saker. Dette er jo et relativt nytt marked for AMD, og selv om det ikke er mye penger å hente her så er det iallefall mye prestisje. Jeg tenker nok at Intel/HP/SGI har pepret Sandia & Co med feilinformasjon i lang tid for å unngå at et slikt monster noensinne blir bygget. Det er bra at Sandia har stått imot presset, og jeg blir overrasket hvis Red Storm ikke slår SGIs nye Itanium2-baserte superdatamaskin ned i støvlene hva ytelse og skalerbarhet angår :yes:

 

"...system software performance scales nearly perfectly with the number of processors to the full size of the computer..."

 

Dette er takket være Opterons integrerte minnekontroller og Hypertransport mellom prosessorer, minne og I/O. Når man også tar med i beregningen at dette monsteret bare drar 2MW i strømforbruk og til kjøling så er det enda mer imponerende etter min mening.

 

Allerede før den er bygget så er det snakk om å bygge flere slike systemer, noe som tyder på at ytelsen er meget bra :woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...