Gå til innhold

Oppgradering fra gammel Mac


Anbefalte innlegg

Hei

Har en Macbook Pro 2012 modell. 13" 4GB ram, 2,5GHz og i5 prossesor.

Vurderer å oppgradere til denne: Macbook Pro 15-tommer: 2,2 GHz med Retina-skjerm Spesifikasjoner 2,2 GHz firekjerners Intel Core i7 Turbo Boost opptil 3,4 GHz 16 GB 1600 MHz-hukommelse.

Er dette verdt oppgraderingen? Er ute etter en rask Mac. Og at jeg slepper å vente lenge på div ting. Bla at programmer åpnes kjapt. Bla FCPX, photoshop osv. Litt gaming og andre småtunge programmer skal dras med den tenkte jeg.

Med den jeg har nå er det laaang oppstartstid og programmer tar også tid å åpne opp. Håper jeg slepper dette ved en evt oppgradering.

 

Mvh Heisenberg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er du ute etter en rask Mac er du på riktig vei når du vurderer MBP Retina. En stor bidragsyter til dette er SSD-disken som er mye raskere enn en vanlig harddisk. Det i kombinasjon med 16 GB RAM, en firedobling fra maskinen du bruker nå vil gi deg veldig gode hastigheter. Min snart 2 år gamle MBP retina bruker 4 sekunder på å åpne Photoshop CC, 6 sekunder på å åpne Final Cut, og 1(!) sekund på å åpne Chrome, for å nevne noe. Oppstart fra avslått maskin til den er klar til bruk er på 8-9 sekunder.

Lenke til kommentar

Nye retina 15 tommer er veldig mye raskere enn 2012 13 tommer.

Din gamle maskin har en dual core prosessor som er vesentlig svakere pr core enn 15 tommeren som er quad core.

 

Hvis bare starting av applikasjoner er problemet ville jeg kjøpt en SSD til den gamle. Photoshop CS 5 starter på 6-7 sekunder på min 2011 Macbook Air (som er tregere enn din 2012 MBP), fordi den har en SSD disk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...