Gå til innhold

2 grafikk kort?


sicios

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei. Det har seg slik at jeg tror pcen har 2 grafikk kort. En Geforce GT750M og en intel hd graphics 4600. Og det virker som pcen automatisk låser seg på intel 4600. Noen måte å forandre dette? Kan hende jeg er helt på vill spor.

Hvilken PC har du? "The Intel HD Graphics 4600 (GT2) is a processor graphics card included in some of the Haswell processors of 2013." - Dette er Intel sine integrerte grafikker (I CPU), ikke et grafikkkort.

 

Hvor er det du ser at det låser seg på Intel sine grafikker?

 

Dette skal ikke være et problem med mindre du merker noe forskjell fra tidligere.

Endret av ColossusZ
Lenke til kommentar

Du kan som regel gå inn i Nvidia kontrollpanelet og dedikere skjermkort/prossessor. Har du Alienware så er det en egen knapp på keybordet, som gjerne slutter å funke etter en stund, som gjør at du må velge det eksterne grafikkortet manuelt i windows eller velge det manuelt i Biosen ved oppstart. Sikkert masse youtube videoer å finne for hvordan du går fram.

Lenke til kommentar

Når systemet med to grafikkort fungerer som det skal, brukes Intels grafikkort når det ikke trengs mer kraft, mens det dedikerte grafikkortet automatisk slås på ved f.eks. spilling (med mindre du har koblet fra strømmen, mange laptoper skrur automatisk av det dedikerte grafikkortet når det går på batteri, uansett hvor krevende oppgaven er).

Derfor vil du når du er i Windows se at det er Intels grafikkort som kjører. Men når du er inne i et spill, skal det dedikerte grafikkortet ha tatt over, du får bare ikke noe beskjed om det. Så med mindre du får lavere FPS enn det du kan forvente, er det ikke noe å bry seg om.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...