Gå til innhold

[Ravencrest] [A] <Hypothermia> 8/10 Mythic rekrutterer for WoD !


Anbefalte innlegg

Hvem er vi?

 
I September 2013 kan man si at startskuddet for Hypothermia gikk av. Rosteren besto av en god blanding av gode kamerater, som har spilt sammen siden Vanilla, og noen nye ansikter. Målet med raidinga var å ha god progress, men også å ha det gøy. Ett år senere kan jeg si at dette er akkurat det vi har hatt. 
 
Hva ser vi etter? 
 
I Warlords of Draenor er den eneste måten å se heroic (Mythic) content på i 20-man. Dette førte naturligvis til at vi måtte åpne for rekruttering for å sette sammen en solid 20-man roster. Vi letter per i dag etter spillere som klarer å bære sin egen vekt i stressende og kaotiske situasjoner, og i tillegg mestrer sin egen class på et høyt nivå. I tillegg er en god dose humor, og evnen til å ta en spøk egenskaper vi setter stor pris på! Vi har satt en aldersgrense på 18 år, ettersom vi ønsker modne spillere.
 
Hva kan du forvente av oss? 
 
I Hypothermia kan du, for det første, forvente god progresjon. Til tross for at vi raider 3 dager i uka, til sammen 12 timer, prøver vi å bruke denne tiden så effektivt som mulig. Når det er sagt, så har vi et veldig avslappet miljø hvor latter og god stemning er like viktig som progresjon. Men Hypothermia er ikke bare raiding: utenfor raids har vi en gruppe på skype hvor det hver dag er mye snakk, og vi har også arrangert LAN hvor vi har hatt mulighet til å bli enda bedre kjent. 
 
Raid tider og dager
 
Onsdager, Søndager og Mandager fra 18.45-23.00
 
Kontaktinformasjon 
 
Hvis du ønsker å lage en applikasjon, ta turen over til hypothermia.co
Hvis du har noen spørsmål kan du kontakte en av officerne in-game: Infamous, Nemz, Sheiila eller Shikamaru. Disse kan også kontaktes gjennom battletag:
Infamous#2200, shikamaru#2938 og kroq#2477.
Endret av Inf4mous
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde vært interessant hadde det ikke vært for at man må skrive en søknad for å bli vurdert. Føles litt unødvendig. Er ikke mulig å bare slå av en prat ingame da?

 

Kan forøvrig legge til at jeg selv har spilt WoW siden beta og runder 30 neste år. En lett blanding av casual og hardcore opp i mellom avhengig av hvor bra raidingen har vært. Antar å sette av mye tid til WoD.

Endret av Litraphy
Lenke til kommentar

Hei, Litraphy! Vi føler at en applikasjon er nødvendig ettersom vi på den måten kan få et bra overblikk over vedkommendes erfaring, innstilling og motivasjon. I tillegg så er en god applikasjon et tegn på at spilleren har lagt arbeid i søknaden, og faktisk ønsker å imponere oss. Det blir nesten litt som en CV/Jobbsøknad.

 

Når det er sagt så bruker vi ofte å ta kontakt med vedkommende in-game eller over Skype/TS hvis vi føler at vi trenger enda litt mer informasjon, eller har noen spørsmål angående applikasjonen. Hvis du er interessert i å sette av mye tid til raiding i WoD så håper vi at du legger inn en søknad hos oss, til tross for at du syns det er litt unødvendig!

 

Med vennlig hilsen, Nemz

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...