Gå til innhold

derbi senda, hjelp til trim.


Anbefalte innlegg

Annonse

  • 2 uker senere...

92 dyse, om det er veldig varmt der du kjører (regner ikke med det siden det tross alt er Norge vi snakker om) går du ned til 90, og om du vil tyne den mye i kald temperatur (under 10 C) ville jeg vurdert å gå opp til 95. BTW Metrakit Thrower funker mye bedre til org. sylinder.

Endret av Heika98
Lenke til kommentar

Med 70 cc sylle hadde nok Yasuni Cross funket best, men det er et toppdrag annlegg. I og med at org. sylle ikke eier drag i det hele tatt så vil du ha litt mer drag nede i registeret, så med mindre du skal leke med større gasser og slikt vil du heller ha MK2 eller et annet bunndrag annlegg til org. eller annen 50 cc sylle.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

Det kommer jo helt an på hva man er ute etter. Ville lett ha gått for Leovince V6 før Mk2. Men vil tro at de fleste som kjører orginal sylinder er ute etter toppfart.

Lenke til kommentar

Tja, hvis det er ganske flatt der du bor kan jeg gå med på Yasuni Cross til org. sylinder, men om det er en del bakker (vi bor tross alt i Norge) så vil nok de fleste aldri bytte tilbake til toppdrag på org. sylle etter å ha prøvd et anlegg med mer bunndrag. Jeg blir nok å bytte til LeoVince X fight (nyere versjon av V6) til neste år p.g.a. at det skal ha mer bunndrag, men mitt MK2 har funket helt knall så langt. Jeg anbefaler iallefall MK2 til TS før Yasuni Cross. Trenger du mer toppfart kan du dreve om. Med org. dreving klarer den bortimot 80 km/t. Med tyngre dreving burde du klare ca. 90-95, avhengig av hvor tung dreving.

Endret av Heika98
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...