Gå til innhold

Annen App enn my Fitnesspal?


Anbefalte innlegg

Prøver å spørre her først. Har satt meg ned med Myfitnesspal og lagd noen menyer, men til min store skuffelse finner jeg ikke noe mulighet for å kopiere dagene. Jeg gidder ikke å legge inn hver ting jeg spiser, hver eneste dag. Jeg vil sette opp en ukes meny også bare kopiere denne til alle dager, også heller endre eventuelle variasjoner, om de skulle oppstå.

 

Er det en annen app som lar meg gjøre det? Synes Myitnesspal var ganske praktisk siden det ligger så mange norske matvarer der, men dette blir for tungvint. Vil likevel helst ha en app som har like god støtte for norske matvarer.

 

Edit: Fant ut at jeg kan kopiere hvert måltid (frokost, lunsj osv), men synes fortsatt det var litt tungvint, frem og tilbake 4 ganger for å få kopiert til én dag.

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bruker Cronometer for mine registreringer. Jeg behøver ikke registrere så mye lenger, men den finner veldig lett det jeg allerede har fylt ut og "autocomplete" med de. Verdt å sjekke ut. Den henter næringsinnhold fra et par kilder, men er nok kanadisk og amerikansk i grunnlagsdata. Du kan lage egne mat-enheter også så det burde funke fint til ditt formål.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...