Gå til innhold

Z1 -knust, reiseforsikring og reparasjon?


Anbefalte innlegg

Hei! Kom ut for et uhell og min sony xperia z1 ble knust nederst på skjermen slik at touchfunksjon er ubrukelig. Ringt Gjensidige og får reparasjon dekket gjennom reiseforsikring, takk og lov.

 

Men bruker det å være normalt at en knust skjerm ikke lar seg reparere? Den har ikke store synlige skader i glasset, men kan kan så vidt skimte knuste forgreninger inni skjermen som får den til å løpe løpsk. Og touchfunksjon er ubrukelig.

 

Fikk beskjed om å levere inn til leverandør for prisanslag på reparasjon. Jeg var kjøpt den på nett, netonnet. De har kun en serviceleverandør i norge som jeg må sende til. Koster det mindre å reparere på service fra nettbutikken som man kjøpte fra eller er det like så greit å gå innom et serviceverksted lokalt?

 

Takker for innspill, har aldri måttet benytte noen forsikring før nå så er litt grønn på det =)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

* Men bruker det å være normalt at en knust skjerm ikke lar seg reparere? *

Nei, normalt lar en knust skjerm seg reparere.

*Jeg var kjøpt den på nett, netonnet. De har kun en serviceleverandør i norge som jeg må sende til. Koster det mindre å reparere på service fra nettbutikken som man kjøpte fra eller er det like så greit å gå innom et serviceverksted lokalt?

*

For kvaliteten på arbeidet sin del, så ville jeg sørget for at den havner på et autorisert Sony verksted, forsikringen krever også i blant det, men du må nødvendigvis ikke sende den inn via netonnet, kan sikkert sendes inn via hvilken som helst Sony forhandler, men da er det er opp til den aktuelle butikken om de vil yte deg den servicen å sende den inn.

 

Om det finnes autoriserte drop-in verksteder kjenner jeg ikke til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...