Gå til innhold

[Løst] Hvilken leverandør er den beste skytjenesten?


LMH1

Anbefalte innlegg

Har noe erfaringer på hva som er den tryggeste og beste skytjenesten for backup av data? Siden i prinsippet får jo levrandøren tilgang til alt man lagrer.

 

Sist jeg prøvde det er microsoft OneDrive og Mozy som er en del år siden jeg brukte.

Men siden kontoen min på Mozy ble avsluttet virker det slik, muligens fordi det ikke tilbys gratis tjeneste lengere, fikk jeg aldri noe mere epost derfra heldigvis har jeg backup, men det er jo litt frusterene man ikke får beskjed om det.

 

Personlig er det mest fristene å gå for microsoft, siden jeg antar den vil holde lengst, og man får enkelt tilgang til dataene. Men tviler på om det går ann å lage systemreparasjonsdisk og lagre på Onedrive uten at dette tar alt for lang tid? Eller om det er bedre å bruke Onedrive kun til bilder og mindre viktige dataer?

 

Har noen prøvd det?

 

Vet noen hvor dataene blir laget? I norge eller USA?

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men er de seriøse? Ikke slike sniktitting, risikere brukt av vannmerke på bildet etc samt andre ting som gjør tjenesten utrygg?

 

Siden det er ikke menigen å ha en tjeneste billig hvis den er like trygg som flick og tinypic som hvem som helst kan få tilgang til dataene og kan føre med reklamevirksomhet etc?

Lenke til kommentar

Fikk vel egentlig ikke eksakt svar, siden agnard var den eneste som ga svar, men ble til jeg kjøpte hos microsoft, siden det er enklest, og det funger til mitt bruk, 60 GB i året til 150 kr er ikke så ille, da burde jeg klare meg med en del år. Ser ut som jeg kun har klart å bruke 4 GB så langt. Siden det er privat sky for det meste vil jeg tro det går greit å legge til MP3 musikk og filmer også, men syns rettningslinjene til microsoft er veldig defuse skulle nesten tro de er sensur politiet:

 

http://wmpoweruser.com/watch-what-you-store-on-skydriveyou-may-lose-your-microsoft-life/

 

Dette håper jeg virkelig ikke skjer meg, siden det er surt, får ikke brukt Windows mobile, eller Xbox 360 samt også hotmail og microsoft Technet subscription forsvinner om jeg skulle vært så uheldig, erfaringer ville vært veldig fint.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...