Gå til innhold

Anmeldelse av Nokia 6210


maggen

Anbefalte innlegg

Har surfet en del innom her i løpet av de siste månedene, og hadde tro på at denne siden kunne bli en god norsk mobilside, hvis den bare fikk litt tid på seg. Etter å ha lest anmeldelsen av Nokia 6210 er jeg imidlertid mer skeptisk...

 

En mer overfladisk anmeldelse av en telefon tror jeg det er vanskelig å få tak i. Telefonen roses opp i skyene (den er grei nok, bevares), og det nevnes ikke de mangler den faktisk har. Jeg mener at dersom man skal skrive en anmeldelse av en telefon 1 år etter at den er kommet ut, bør anmeldelsen inneholde mer enn tekniske spesifikasjoner. Her virker det på meg som at anmelderen har satt seg ned med siste side i instruksjonsboken, og skrevet rundt de tekniske data som står der. Artikkelen nevner ikke konkurrerende telefoner, og fordeler / ulemper med 6210 i forhold til dem. Det som heller ikke nevnes er de store tekniske problemene folk opplever med denne telefonen (kjenner to som har den, begge har problemer).

 

Det eneste som trekkes frem som minus med telefonen er at det er "tungvindt" å komme frem i menyene... Det er ikke derfor jeg ikke har kjøpt 6210.

 

Håper dere kommer dere i fremtiden, og lager litt mer gjennomarbeidede og nyanserte artikler i fremtiden.

 

mvh

Magnus

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Godt du kommer med slike innlegg Magnus. Har selv lest den anmeldelsen og satt igjen med samme inntrykk som deg.

 

Men en av grunnene til at det har tatt så lang tid med å komme med en anmeldelse av denne telefonene, og andre for den saks skyld, er at dette er et relativt nytt nettsted. Det er som bjørn Ove sier i ett annet innlegg på disse sidene "noen innkjørings problemer". (Tror det var det han skrev). Etter hvert blir det bedre!

 

Hr. Døhl. Når jeg (vi) ønsker at du sammenligher Nokia 6210 med andre telefoner mener jeg at du trekker frem feks Ericsson T39m og sier hvorfor 6210 er bedre. Hva som er bedre på T39m. Generelt kommer med pluss og minus for produktet du anmelder og andre tilsvarende produkter!

 

Et eksempel kan være at 6210 ikke har antenne, noe T39m har. Men at T39m har flere funksjoner som feks Bluetooth innebygget. Kanskje oppdatere anmeldelsen også med å si at 6210 nå faktisk kan få Bluetooth den også. Men at man da må bytte batteri, da denne funksjonen kommer med batteriet.

 

Slike ting venter vi i anmeldelsen. Så man kan si at det er viktig at man ikke bare lærer å kjenne det produktet man skal beskrive for oss forbrukere, men også konkurerende produkter.

 

Nettstedet her har blitt bedre, men det er enda rom for forbedringer.

 

Ønsker dere lykke til videre!

 

Sverre

Lenke til kommentar

Sverre har over her fått frem en del av de punktene jeg ikke klarte å uttrykke i posten min. Når jeg nå leser over den i ettertid, virker den litt bitter og sint, det var på ingen måte meningen, posten var ment som konstruktiv kritikk.

 

Jeg går ut ifra at de fleste som leser denne siden vet hva en 6210 er, den har vært på markedet en stund og er ganske populær. Derfor er ikke faktaopplysninger så interessante, det er mer interessant hva som har kommet av tilleggsutstyr til telefonen i det siste (ros for det med bluetooth batteriet), hvordan det i praksis går å koble den opp mot datamaskinen (synkronisering av data, kobling mot internett osv.)

 

Det er også viktig å få med konkurrenter til telefonen. Jeg har selv en T39, og er ganske fornøyd med den, men både Siemens og Motorola lager også mobiltelefoner for proffmarkedet. Sammenlign.

 

Det er ikke så lett å etablere seg som et nytt nettsted for mobiltelefoner, det er mange nettsteder som allerede driver å tester telefoner, og slikt, men jeg tror Cellular.no kan bli bra hvis man får et forum der det er en del interesserte folk som poster. Håper derfor på å ha en del gode diskusjoner her i fremtiden!

 

Lykke til videre

 

mvh

Magnus

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Begynte seriøst å klø meg i hodet når jeg leste denne posten. Kunne liksom ikke ta igjen hverken test av 6210 eller noen ved navnet Andreas Døhl. :lol:

 

Men det er vel helt seriøst litt unødvendig å bumpe slikt som dette?

 

(Posten gjelder forøvrig siten cellular.no, som i sin tid var en partnersite for Hardware.no men i ettertid har blitt lagt ned.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...