Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Maskinen starter, men får ikke kontakt med skjerm, mus, tastatur eller noe som helst. Hjelp?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

veldig fint om du poster litt spesifikasjoner på maskinen din. Hardware og OS?

 

Umiddelbart så er det jo naturlig å tenke at det kan ha sammenheng med temperaturene på prosessoren, at den ved hard belastning blir for varm--og dermed låser seg. termisk pasta blir jo da fort et tema, og hva slags vifte du har tilkoplet. gi oss en mer inngående beskrivelse så skal du se at det snart blomstrer av gode forslag her :)

Lenke til kommentar

Det første som slår meg er som Iceheim sier at det høres ut som maskinen kutter på grunn av høy varmeutvikling. Hva ligger maskinens temperaturer på under load og idle?

 

Sjekk iallefall at pumpa på H50 går, og at viftene i andre enden sviver. Sjekk også at kjøleblokka faktisk sitter skikkelig fast og jevnt på. strammet for mye på ene siden eller den andre kan skape dårlig kjøling på den ene siden av CPU, og det er jo ikke noe bedre det.

 

Når du sier at det er på grunn av høy CPU - belastning så regner jeg med at du er sikker på dette.

 

Kan også være en ide å sjekke i BIOS om PSU leverer nok strøm på CPU PWR. denne skal vel ligge på rundt 1,5V.....helst ikke for mye hverken under eller over. Dersom PSU er problemet vil denne antakelig ligge litt lavt slik at maskinen kutter når CPU begynner å jobbe hardt.

 

Har egentlig aldri hatt noen problemer med HK, men ser at det selvfølgelig kan være problemer her. dersom alt fungerer normalt opp til et visst punkt så skulle man jo tro at det skulle være mulig å identifisere problemet. Kan du beskrive litt mer nøyaktig hva du kjører igang, og evt når problemet oppstår? Regner med at du har de siste Bios-updateringene og Intel-driverne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...