Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Privatisteksamen i IT2


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen!

Jeg driver å leser til privatisteksamen i realfaget Informasjonsteknologi 2. Jeg gruer meg litt til eksamen fordi jeg er usikker på hvordan den oftest foregår i dette faget, og hva slags oppgaver jeg kan få osv.

Jeg vet at det blir 2 eksamener, en muntlig og en skriftlig. En skal da hensiktsmessig klare å vise så mye kompetanse innen faget som overhodet mulig!

 

Hvordan dette skjer er jeg usikker på. Er det noen som kan fortelle meg litt om hvordan eksamenene i dette faget oftest foregår? :hmm:

 

 

Setter stoor pris på hjelpen! :)

Endret av l4d3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, kan ikke si noe om muntlig eksamen, men skriftlig er som oftest delt opp i tre oppgaver der 1 er animasjon, 2 er programmering og 3 er dokumentasjon. Legger ved et par tidligere gitte skriftlige eksamner slik at du kan se hvordan de ser ut og øve deg på dem. :)

 

 

 

Nice! Tusen takk! Akkurat det jeg trenger :)

Lenke til kommentar

Da jeg hadde IT2 muntlig/praktisk fikk jeg i oppgave som jeg ikke husker helt 100% i hodet, men når jeg ble eksaminert fikk jeg en del teoretiske spørsmål som skulle kobles opp mot praksisen. Jeg fikk blant annet i oppgave å lage en array og en liten flash animasjon :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...