Gå til innhold

Ustabilt nett


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har akkurat flyttet inn i en ny leilighet og sliter med dårlig nett. Bor i et bygg med flere leiligheter, der ruter/modem er satt opp ved inngangen. Har litt dårlig signal, 3/4 streker, som er veldig ustabilt. hopper av tilkoblingen også videre. Er veldig dårlig på internett og slikt, så trenger litt veiledning.

 

Har en internettport (uttak) i stua. kan jeg da kjøpe en ny ruter og plugge nettverkskabelen i uttaket for å forsterke signalet? vil det føre til bedre nett, eller trenger jeg noe mer utstyr, evt kjøpe eget internettabbonoment hos en nettdistributør?

 

Har som sagt lite peiling på nettverk, så all hjelp vil være til hjelp. Har ikke noe behov for å laste ned ting og tang, men bruker til daglig en netflix, apple tv og sumo som jeg gjerne kunne tenkt meg å ta i bruk.

 

Takk på forhånd :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

Først kan du sjekke om det er "liv" i kontakten du har, da ser du om du har egen linje eller om den er tilkoblet samme nett i huset.
Om det er samme nett så kan du kjøpe en trådløs ruter som du har privat for deg, da blir signalet mer stabilt.
Men hastigheten begrenses av abonnementet som er.

Lenke til kommentar

Det du kaller "internettport" i stua er trolig en telefonkontakt, for analog telefoni. Du kan sprette av lokket og se hvor mange ledninger som er koblet til. For analog telefoni er det 2 som er i bruk, dersom det er ISDN er det 4.

 

Dersom du har svakt signal, kan du forsterke dette med noe slikt: http://www.clasohlson.com/no/WiFi-repeater,-Netgear-N150/38-4883

Endret av zanta
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...