Gå til innhold

Kjøpe Samsung telefon i Tyskland?


Anbefalte innlegg

Jeg flytter til Berlin i mars. Jeg lurer på om noen har noen formening om dersom jeg venter på de nye Samsung telefonene om jeg står svakere stilt iff. garanti osv om jeg kjøper denne i Tyskland i steden for Norge?

 

Jeg har hørt at Apple telefoner kan kjøpes og leveres overalt i verden. Men gitt at jeg får produksjonsfeil eller annet på en telefon som er kjøpt i Tyskland etter jeg kommer tilbake til Norge - har jeg da en kjedelig case?

 

Tanken er vel å kjøpe en nedsatt S4 når/dersom denne faller i pris ved lansering av S5.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du kjøper telefonen er du i første omgang dekket av produsentens garanti som er verdensdekkende, eller ihvertfall innen de aller fleste land. Hvis noe som ikke er selvforskyldt skulle skje med telefonen etter at produsentens garanti er utgått, så er det landets forbrukerkjøpslov som dekker deg. Hvis du da har kjøpt telefonen i Tyskland, så må du dra til Tyskland for å kunne benytte deg av reklamasjonen. Kjøper du den i Norge, så må du reklamere i Norge.

 

I Norge har man 5 års reklamasjonsrett på mobiltelefoner, så du stiller veldig sterkt om telefonen er kjøpt her. Hvor lang reklamasjon Tyskland har det vet jeg ikke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...