Gå til innhold

iPhone 5 vil ikke lade eller kobles til PC


Anbefalte innlegg

Hei, har en iPhone 5 jeg kjøpte av en kompis for en billig penge med knust skjerm og en del skrammemerker, deretter bestilte jeg ny skjerm og fikk den byttet. Problemet nå er at den ikke vil lade. Når skjermen var av før byttet så alt greit ut av kabler og nå er heller ikke noe byttet og rørt utenom kabler til skjerm og for kobling av batteri. Om jeg har iPhonen helt av og kobler til laderen som igjen står i vegen, starter den seg opp, men kommer bare til hjem skjermen uten at den lader eller noe som helst. Det skjer heller ingenting om jeg kobler den til PC. Det ser også ut til at den kunn starter seg opp når kobler i kabelen den ene veien.

 

Jeg håper noe har noen løsninger jeg eventuelt kan prøve ut, og har vurdert bytte av hele ladeporten, men vil høre her først før den blir skrudd helt opp.

 

Takker for svar!

 

- Theoverturn

Endret av Theoverturn
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan prøve og holde inne av/på knappen og home knappen samtidig i ca 1 minutt eller til telefonen går i svart og ikke skrur seg på i gjenn. Etter dette kan den startes normalt og burde ta lading. Hvis det ikke hjelper prøv og gjør det samme mens den er tilkoblet laderen.

Håper det ordner seg.

Lenke til kommentar

Takker for svar!

 

Den reagerer bare når laderen kobles i den ene veien og iPhonen er helt slått av. Etter den slår seg på når jeg kobler i laderen er den helt normal bare at det er lite strøm på batteriet jeg ikke får ladet eller koblet til pc. alt er helt originalt, men kan være at pluggen er på ført skade fra forrige eier som knuste den osv. Jeg prøvde en kompis sin iPhone her om dagen får å se, hvor laderen bare smekker rett på og tar lading, mens jeg på min merker at den liksom ikke smekker like godt på, tillegg til at den er litt lebar til begge sider som den ikke er på min kompis sin iPhone.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...