Gå til innhold

INDØK-master på HIBU/HBV


Marskogen

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg er inn på tanken om å søke inn på 2årig dustriell-master på Høgskolen i Buskerud og Vestfold, med en bachelor i ØKAD.

 

Noen som har erfaringer fra linja, og skolen?
Går ut ifra at denne type master er skilt fra andre industrielle økonomi-studenters med mer fordypelse i ingeniør/teknologifagene - så dette er vel mer rettet mot ledelse/konsulentarbeid?

 

 

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Heisann

 

Jeg går master i System Engineering w/embedded systems på HBV. Kongsberg (regner med det er der du snakker om). Det finnes også en master-retning mer rettet mot økonomi. Litt usikker på hvilken av disse du tenker på. Den som er rettet mot ingeniør/teknologifag (embedded systems) er sansnyligvis uaktuell for deg hvis du har bachelor i ØKAD. Den andre burde være veldig aktuell.

 

Har hatt en del fellesfag med disse økonomi-studentene - fagene som handler om igangsetting av bedrifter og idéer. Vet ikke så mye om økonomidelen av det studiet dog.

 

Noe mer du lurer på, så ta kontakt. Jeg har en bekjent som går det studiet.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hei! Jeg studerer linjen du spør etter. Det heter master i økonomi og administrasjon ved HBV og man spesialiserer seg innenfor industriell økonomi ( mye av fagene i Kongsberg er hentet fra systems engineering). Vi har også fag på Hønefoss sammen med de andre studieretningene. Vi har blant annet Finansiell regnskapsanalyse med verdivurdering sammen med de som har spesialiseringen bedriftsøkonomisk analyse. Spesialiseringen indøk passer for deg som har lyst til å velge en relativt ny spesialisering, har lyst til å tenke nytt og som liker å ha forelesere med tilknytning til kongsberg-industrien. Spesialiseringen går mer i bredden enn i dybden.Hvis du er mer interessert i den andre spesialiseringene på Hønefoss kan du likevel velge fagene på Kongsberg som valgfag :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...