Gå til innhold

Kompaktkamera - Reserve for speilrefleks


Anbefalte innlegg

 

Lurer på om noen har noen anbefalinger? Bildekvaliteten må være god, og kameraet bør støtte RAW. Størrelse ikke det viktigste.

Har du kikket på Panasonic LX7? Jeg hadde LX5 et par år og var storfornøyd, og "oppgraderte" til etterkommeren grunnet enda bedre lysstyrke. De gangene jeg på tur synes halvannen kilo Olympus E3 blir for mye er LX7 en svært god følgesvenn. Med blender 1.4 - 2.3 er det meget lyssterkt. Faktisk dropper den selv ofte blitsen på innebilder, med meget imponerende resultat. Har man dårlig tid og tyr til iAuto-modus er denne befriende lite feig og holder ISO på et svært lavt nivå. Jeg kjøpte meg filteradapterhylse også, og har med denne pluss polariseringsfilter, ND-filter og slikt på tur i en liten boks. Detter er etter min mening en veldig god reiseløsning, anbefales varmt.

 

Ikke sett på det ennå, men skal ta en titt. Takk for tipset!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Sony RX100 II? Genial liten sak. :)

Ingen søker... Gjerne ikke noe problem? Jeg tar for det meste bilder med speilrefleks, og bortsett fra pointandshoot med mobil har jeg ingen erfaring med å ikke ha søker.
Ikke alle i klassen som har søker, nei. Men - Sony RX100 og RX 100 II har stor sensor og lyssterk optikk til å være så små. Og - de yter helt fantastisk!

http://dpreview.com/reviews/sony-cybershot-dsc-rx100

http://dpreview.com/reviews/sony-cybershot-dsc-rx100-m2

Endret av Trondster
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...