Gå til innhold

Hvilken lønn i de forskjellige telefonselgerjobbene?


Anbefalte innlegg

Trenger jobb for ca 6 måneder, og ser det stadig søkes etter folk til salgsjobber på telefon, så tenker jeg bare blir å søke på noe sånt. Er vel lettere å få jobb der enn ellers. Hørt man kan tjene bra på slikt salg om man er flink. Men om man aldri har jobbet med det før, hvilken lønn får man da? Noen som har jobbet på slike steder eller vet? Vet det ofte er ekstra betalt om man er flink til å selge, men hva er lønna man får uansett?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det varierer stort. Jeg har jobbet litt som selger over telefon tidligere og hatt alle mulige slags løsninger innen lønn. Noen svært prestasjonsbaserte, andre med god fastlønn, men med høye krav.

 

Hva du selger, hvor salgbart det er, hvem du selger til, hvor god selger du er og hvordan lønnsmodellen er har alt å si. Klarer du å prestere er det innen salg de store pengene er. Gjensidiges B2B-selgere som selger mot mindre bedrifter tjener kr 400'000 fast årlig, med mulig bonus på kr 200'000 og her har folk uten salgserfaring fått jobb. Ellers finnes det både langt lavere og langt høyere lønninger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...