Gå til innhold

Frossen kalkun dagen før nyttår


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei. Har nettopp kjøpt en kalkun på 6kg som er fryst. Hvordan skal jeg få denne tint til i morgen? Har hørt det tar ca 2 dager i kjøleskap.

 

Et alternativ er jo å sette den i romtemperatur, men usikker på hvor lurt det er. Et annet er å ta den i kaldt vann, men er vel begrenset hvor lenge den kan ligge der?

 

Setter pris på svar kjapt.

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

La den stå på kjøkkenbenken til i morgen. Om du vil gjøre det enda raskere kan du ha den oppi en stor kjele med vann som er romtemperatur og bytte vannet når det blir kaldt.

Endret av ahpadt
Skrevet

Jeg kjøpte min dagen før jeg skulle lage den. Ut av emballasjen og oppi en stor gryte med plasten på. Stod ute i romtemp 4-5 timer, så i kjøleskap natten over. Så ut i romtemp med lunkent vann i gryten. Byttet vannet en gang når det var kaldt, og det var klart til å gå i ovnen rundt 15.00.

Skrevet

Jeg kjøpte min dagen før jeg skulle lage den. Ut av emballasjen og oppi en stor gryte med plasten på. Stod ute i romtemp 4-5 timer, så i kjøleskap natten over. Så ut i romtemp med lunkent vann i gryten. Byttet vannet en gang når det var kaldt, og det var klart til å gå i ovnen rundt 15.00.

En gryte med kaldt vann i?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...