Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har spilt enern, men liker mest rts-spill uten grunn geværer. Har total war-serien noe særlig til basebuilding?

 

Du har ikke "baser" i Total War-serien. Du har byer, som igjen kan oppgraderes med ulike bygninger. PS1! Total War er ikke et RTS. Campaigndelen er turbasert, mens selve kampene foregår i realtime. P2! Hopp glatt over Rome 2, og kjøp eller Medieval 2 eller Shogun 2.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-tDbelX

Hva med Anno 2070? Der skal du bygge opp et samfunn spredd utover diverse øyer hvor du må jobbe med handelsruter osv. på kryss og tvers av øyene for å få alle ressursene du trenger. Alt av bygninger må bygges selv, og du kan bygge noen ganske fete byer i sjukt vakre omgivelser. :wee:

Lenke til kommentar

Desverre er Basebygge strategi sjangeren nesten død.

 

Som sakt her mange ganger allerede, total war serien er ikke basebygging. Men er en av de beste strategi seriene på markedet. Se noen youtube videor og les på wikipedia, finn ett spill som omhandler en tidsperiode du liker.

 

Anno 2070 er foreslått, men ut i fra at du liker Age of Empire, så kan det hende du vil like Anno 1404 bedre. Dette er forsåvidt basebygge spill. Men handler mer om å bygge opp kolonier og lage handelsruter. Er utrolig bra og vanedannende spill. Det er krig, men denne delen er ikke så veldig avansert, det handler først og fremst om økonomi og handel.

 

Warcraft serien er jo gammel, men utrolig bra. Om du liker gamle spill, kan det jo være morsomt å teste ut warcraft 1 og 2. 3 er nesten nytt nok til å ikke bli kalt super gammelt ;)

 

Commander & Conquer serien sammen med warcraft er the great old man innenfor basebygge strategi (etter dune 2 seff). Om du ikke har prøvd de, å som sakt tåler litt gamle spill, er dette en utrolig morsom å bra serie. Første C&C kom i 1995, Red Alert er en spinn off serie av C&C. Første C&C og Red alert er nå Gratis å kan lastes ned lovelig!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...