Gå til innhold

Avinstallere Microsoft Bluetooth


Anbefalte innlegg

Har et aldri så lite problem her nå. Jeg har installert og brukt en Microsoft Wireless Intellipoint Bluetooth mus i lengre tid. I dag kjøpte jeg meg en Billionton USB Bluetooth Adapter som jeg skulle bruke sammen med min Sony Ericsson T610 (da MS sin adapter ikke støtter annet enn bruk av modem på mobiler). Problemet her er at MS sin driver ligger og lager krøll, som gjør at Billionton adapteret ikke fungerer som det skal (får ikke kontakt på rett måte). Har installert adapteret på en annen pc her (begge maskiner kjører XP og SP1) og det fungerte helt ypperlig. Med en gang jeg legger inn adapteret på min hovedmaskin, så vil den installere Microsoft Bluetooth Enumerator i tillegg og det er denne som lager tull. Leste en plass at det gikk dårlig å avinstallere Intellipoint softwaren, for windows legger automatisk tilbake bluetooth driverene etter en omstart. Så er det da noen som har noen tips til hvordan jeg kan bli kvitt dette uten å måtte legge inn Windows på nytt (reinstallerte i forrige uke *sukk*).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei.

 

Windows XP har jo en kjekk funksjon som heter System Restore.

 

Du kan jo prøve å bruke System Restore til å "gå tilbake til før du installerte" MS Bluetooth driveren.. Vær da obs på at det er som å gå i en tidsmaskin. Alt du har gjort/installert/o.l. på maskinen etter den dato du velger å gå tilbake til, vil være borte vekk for maskinen sin del.

 

Ellers så kan du jo gå inn i enhetsbehandling og sjekke hva driverne til bluetooth adapteret heter, boote i sikkermodus-kommandomodus og slette filene..

 

Håper dette kan hjelpe. :)

 

Mvh,

Thomas.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...