Gå til innhold

[Løst] DHL - Planlagt levering etter avtale?


Gjest Slettet+6132

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+6132

Hei,

 

Bestilte noe fra Amazon forrige uke, og pakken skulle vært hjemme hos meg i dag. Klokken 16:30 sjekker jeg sporingen, og det står at pakken var forsøkt levert, men ingen hjemme (klokken 16:02). Jeg har vært hjemme hele dagen og ringeklokken fungerer utmerket. Ikke var det lapp i postkassen heller..

 

Så leste jeg rundt på nettet i en god stund, og fant ut at 90 % har dårlig erfaring med DHL. Oppdaterer så sporingen igjen, og der står det "Planlagt levering etter avtale" (kl. 17:23). De har verken ringt meg og jeg får ikke fatt i dem for kundeservice stenger klokken 17:00..

 

Så det jeg lurer på er:

Hvor er pakken min og hvem har de avtalt leveringen med? Er det mulig å hente den på posten? Jeg bor 5 km unna nærmeste postkontor..

 

EDIT 08:17 19.12.13: Ringte kundeservice nettopp, og da var det en hyggelig dame som svarte. De kunne ikke levere til postkontoret, kun hjem til meg eller til jobben min. De skal ihvertfall ringe meg når de er på vei med pakken. Hvorfor de ikke kunne gjøre dette i går er jo et stort spørsmål..

 

EDIT: 15:17 19.12.13: Pakken min kom nøyaktig klokken 15:00, når jeg ba om å få den innen klokken 15:00, så det var jo perfekt!

 

Alt i alt: God kundeservice, men kommer an på hvem du snakker med... :)

Endret av Slettet+6132
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...