Jump to content
Sign in to follow this  
KrissO

Soundblaster Live 1024 (CT4830)

Recommended Posts

Har et problem med dette kortet. Etter at jeg har lagt inn den nyeste driveren "LiveDrvUni-Pack(ENG).exe" fra Creative så får jeg ofte "skurring" i visse situasjoner.

 

Det hendte en gang når jeg tok opp en audio stream over nettet. Da jeg satte meg ned og hørte på denne etteråpå, så kom det plutselig en liten periode med kraftig skurring, også ble det plutselig bra etter noen minutter.

 

Samme skjer hver gang jeg streamer audio over internett selv, plutselig får "hørerne" masse skurring i en liten stund (20-40 sec kanskje), så forsvinner det igjen.

 

Derimot med den driveren som følger med i Windows XP, der får jeg aldri dette problemet. Men med denne driveren så får jeg ikke brukt både Front og Rear utgangen, kun Front.

"LiveDrvUni-Pack(ENG).exe" gir meg muligheten til å bruke begge kanalene, men som sagt, skurr!

 

Hadde satt pris på hjelp :)

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...