Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

internett-trøbbel / win 8.1: henger på " connecting to"


Anbefalte innlegg

Jeg har nettopp formatert maskina mi og bruker nå windows 8.1 ( har hatt problemet tidligere også på win8.1). Nedgraderte da til win 8 og problemet forsvant.

 

 

problemet: Når jeg forsøker å gå inn på ulike websider så kan den plutselig henge seg opp på " kobler til" og får altså ikke lastet inn websiden. Ender med at det blir en feilmelding om at siden ikke kunne bli lastet. Som oftest går det bra, men så er det plutselig en og annen webside som ikke vil laste inn. ( selv om jeg var inne på den uten problemer litt tidligere), og uansett hvor mye jeg prøver å laste inn websiden på nytt så går det ikke. Så tar jeg en kjapp restart og da kommer jeg rett inn på websiden jeg ikke kom inn på tidligere.. samtidig som jeg ikke får lastet inn en webside så har jeg ping gående mot vg.no , og den viser stabile resultater uten noen disconnects.

Samme problemet i explorer, chrome og firefox. Jeg har forsøkt både med og uten windows brannmur og windows defender. Har ikke annet antivirus/brannmur.

 

Hva kan dette være?

 

edit: nå skjedde dette når jeg skulle refreshe denne siden.. den stod som "kobler til" og siden klarte ikke bli lastet inn. ping til vg går som normalt mens dette skjer..

 

edit: altså ser dette ut til kun å være et problem på windows 8.1 , men ikke windows 8 eller windows 8..

 

edit: Det er samme problem om jeg bruker trådløst eller kablet nett.

Endret av Balrog11
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...