Gå til innhold

Alternativ isolering


Anbefalte innlegg

Noen som har et alternativ til neoprene ? skal isolere GPU, NB og SB. Og synes det er litt unødvendig med de 150kr i frakt for en neoprene pakke til 125 (sliter med cash) . Har seal string fra Prometeia. Isopor har vel en isolerende effekt ? Selv om det ikke ser pent ut, må jeg også isolere slangene ? har en stor radiator som blir stående ute, det blir garantert minus til vinteren.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Liggeunderlag og gamle musmatter er finfint. Isopor er også helt greit, men er litt vanskeligere og få en tight fit. Men det kan du kompensere for med vaselin, eller aller helst http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=LUBEREX. Du bør uansett bruke litt slikt fett for og være helt sikker.

Jeg tror faktisk du kunne brukt Rockwool (husisolasjon) også. Men den støver litt og trekker vann. Det kan du sikkert fikse med litt klarlakk.

 

Slangene bør også isoleres, men det holder innvendig i kabinett, eller der det kan dryppe på elektronikk. Clasern har en spesiell isoleringstape som sikkert er endel smekrere en disse tykke rørskålene.

 

MEN har du tørr luft inne er det ikke sikkert du trenger isolasjon i det hele tatt! Hvis du har vifter på denne radiatoren, ville det nok være like greit og redusere hastigheten, eller slå de av når det var beinkaldt ute.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...