Gå til innhold

Program til visning av bilder?


Anbefalte innlegg

Aner ikke om dette ble riktig kategori.

 

Kjører windows 8 og var ikke fornøyd med bildeviseren overhodet, så lite fornøyd at inntil videre åpnes alle bildene i paint uten mulighet for å bla fra et bilde til et annet. Wow. Men det er faktisk bedre enn slik bildene opprinnelig ble vist.

 

Hvilket program burde jeg vise bildene i? Var egentlig fornøyd med Windows-løningen i Vista, men når jeg først skal laste ned noe er det greit å velge det beste av det beste blant det som er gratis.

 

Veldig få krav, må bare være en helt ok bildeviser hvor jeg kan velge størrelse på vinduet, zoom'e og ellers bare bla gjennom bildene på en enkel og grei måte.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

IrfanView er et alternativ.

 

Ble den siden jeg ikke gadd å bruke tid på å se på hvordan Picasa installeres på Win 8, men takk til begge.

 

Når jeg har bladd igjennom alle bildene og det ikke er flere å bla til får jeg opp en boks med "end of folder reached". Vet du om det er mulig å bare starte på det første bildet igjen, så man blar i sirkel?

Lenke til kommentar

Jeg synes bildevisning for flere enn en person er best på TV. Det er mest sosialt, men man må samtidig være streng i utvalget slik at ikke publikum plages unødig. Alternativt kan du printe ut bildene dine på en eller annen optimal printer for best resultat, men da er det ikke like enkelt lenger.

 

En moderne TV har full HD og med IPS-panel kan bildene bli veldig bra nedskalert til 1080 på den korteste siden. På sikt får TV-ene enda høyere oppløsning og vil egne seg enda bedre til bildevisning. Det eneste negative er kanskje kontroll på hva som vises av metadata under visning.

 

Legger du bildene dine (ment for visning) på en nettverksdisk (NAS) i et trådløst nettverk, har du mulighet for visning med (smart)TV, PC-er, nettbrett og smarttelefoner med varierende grad av metadata.

Lenke til kommentar

Var en viss sjanse for å misforstå hvilket bruk jeg ser for meg når jeg poster i denne kategorien. Dette er ikke bilder jeg har tatt selv, men bilder jeg har lasted ned, skjermbilder jeg har tatt osv, og disse har jeg i utgangspunktet ikke tenkt å vise til andre.

 

Denne boksen får jeg opp når jeg har kommet til siste bildet og prøver å bla meg videre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...