Gå til innhold

USA handel, trenger proxy.


Anbefalte innlegg

F,eks Hvis jeg skal kjøpe noe fra usa og butikken ikke sender til Norge. Da er man nødt til å skaffe seg en adresse i statene som butikken sender til og derfra få varen sendt videre til Norge.

Har tidligere brukt et kjent firma som gjør dette, i tillegg til å legge ut for varen. (Noen butikker i USA er såpass kipe at de ikke tillater handel med visa/kreditt kort som er registrert utenfor USA). Fikk alt jeg skulle ha, men satt igjen med en følelse av at alt ikke ble gjort helt korrekt. Blant annet mistenker jeg at firmaet tok mer betalt for frakt enn hva vekt og volum skulle tilsi..

 

Kom for lenge siden(flere år siden) over et forum på nett som handlet om internasjonalt salg og handel. En stor del av dette forumet besto av privatpersoner som fungerte som proxyer. Med ratingsystem og tilbakemeldinger.

Denne nettsiden klarer jeg ikke å finne igjen..

Setter stor pris på om noen kan sende meg en PM eller linke til i denne tråden nettsider/proxyer (privatpersoner) som kan motta og sende videre til Norge. I første omgang trenger jeg ikke en proxy som kan betale for meg i USA. Kun motta vare og sende til Norge.

 

På forhånd, Takk for hjelpen!

Endret av Pipboy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Et anbefalt firma for denne type transaksjoner er JetCarrier. De har i tillegg til at du får amerikansk postadresse, og at de håndterer frakt for deg en lang rekke gode tips, samt tjeneste Shop4You. Personlig har jeg glimrende erfaring med JetCarrier, og jeg har løst problemet med butikker som ikke tar "norske kort" med PayPal eller PrePaid kort.

 

Og tråden nevnt ovenfor gir i realiteten tips som gjelder alle vare.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...