Gå til innhold

Tips til nybegynner innen trading


ggree

Anbefalte innlegg

Jeg oppretter denne tråden i håp om at noen erfarne der ute kan hjelpe en nybegynner innenfor trading. Jeg startet uten noe som helst innsikt i hva trading gikk ut på, men etter å ha lest en del på internett starter bitene å falle på plass. Jeg føler at mange av sidene på nettet er veldig kortfattet. Hadde vært fint om noen kunne henvist meg til noen sider med utdypende forklaring i de ulike instrumentene som blir brukt. Vil gjerne få en dypere forståelse. Holder på å lese om teknisk analyse.

 

Hvilke typer instrumenter anbefaler dere meg som nybegynner å starte med? Har startet å sette meg inn i det grunnleggende som analyse av lysestaker, restistance and support, trender og moving averages, men føler ikke at det er nok. Starter å få grep på det, men skulle gjerne lest mer. Hva anbefaler dere meg å lese videre på når jeg kommer mer inn i det grunnleggende?

 

Vil helst lese meg opp på nettet nå i førsteomgang, men setter også pris på om noen kan nevne en god bok som tar for seg det meste.

 

Lurer også på om dere kan anbefale en plattform der jeg kan prøve meg i praksis? Helst en plattform der de ulike instrumentene er tilgjengelige uten for høye kostnader. Gjerne et sted som tilbyr demokontoer.

 

Preken om at trading ikke er for nybegynnere trenger jeg ikke. Jeg forstår risikoen og har på ingen måte planer om å kaste meg ut i det. Alle har startet et sted, og jeg er kun ute etter å lære mer.

Endret av ggree
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svar! Kjøpt inn noen bøker og lest meg opp smått. Men jeg vil gjerne teste ut teorien i praksis mens jeg går gjennom boken. Nå er jeg på utkikk etter en megler som tilbyr en god plattform der jeg kan prøve meg frem. På utkikk etter en som er oversiktlig og lett å bruke. Regner med at de fleste tilbyr plattformer med de mest vanlige instrumentene? Jeg ser imidlertid at Nordnet ikke tilbyr valutahandel(?) Forstår at aksjer er mer stabilt, men vil gjerne også prøve meg i et marked med litt mer volatilitet. Da blir teorien tatt i bruk litt fortere. Lest at Meta Trader er veldig populært blant mange, men hvilke meglere tilbyr trading gjennom denne plattformen? Ønsker noen tips om populære plattformer uten altfor høye kostnader.

 

Hva bruker dere? Jeg bruker forresten Mac.

Endret av ggree
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...