Gå til innhold

Sommernatt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor fjerne kraftledningene?

De skaper linjer i bildet og fører blikket fra venstre og innover i bildet. Svært vanskelig å unngå slikt i dag så fotografer har heller begynt å plassere dem slik at de skaper linjer i bildet slik du har gjort her.

Men en 5 mm beskjæring oppe hadde gjort seg fordi du har linje direkte ut i krysset og det er ikke bra hverken for perspektiv eller spenning i bildet. Her har du riktignok et helt spekter av ledninger som omkranser hjørnet så virkningen blir ikke så påtatt, men jeg ville gjort det likevel.

Skulle du fjerne noe så måtte det være den halve bilen i høyrekanten ved hjelp av kloning.

 

Roar

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dagens bilde:

 

Noen ganger er det greit å stå opp litt tidlig. En av grunnene til det er at man ikke bare får bedre tid før man går på jobb, men også fordi man får muligheten til å se fargespillet mellom en rolig soloppgang og byen som sakte våkner til liv.

 

Det er denne følelsen fotografen har klart å hente fram her. Kombinasjonen mellom soloppgangen og byen som ikke enda har våknet gjør seg veldig godt.

 

Tomheten er altså det som gjør dette bildet. Dog, det er ikke bare tomhet. Det er også en levendegjøring. Man ser at det er lys i enkelte av vinduene, noe som gir en dynamikk og en form for bevegelse.

 

Kraftlinjene er med på å fylle bildet og gir øynene noen linjer å følge.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...