Gå til innhold

Sim-kort passer ikke i ny telefon.


Anbefalte innlegg

Hei. Har nettopp kjøpt en S3 men til min store skuffelse så passer ikke sim-kortet mitt. Har hatt mitt gamle siden Noextras ble slått sammen med Talkmore.

Jeg har sett noen videor på nett av folk som klipper opp sine sim-kort til å passe den nye formen men som dere ser nedenfor så har mitt kort en annerledes gullkontakt.

Har jeg fortsatt mulighet til å klippe mitt, er det en stripe her som jeg klarer meg uten? Det synes jo i slitemerkene at den nederste ikke brukes.

 

aygxnTt.jpg

 

Har bestillt nytt fra Talkmore men det begynner å haste litt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan klippe bort nedeste biten av sim-kortet ja, men det er ikke det du skal, ikke fordi du trenger den biten, men for at kortet skal bli plasert riktig inne i telefonen.

 

Tegna litt på bilde ditt.

 

Untitled_1.jpg

 

Skulle du klippet et nano-sim for iPhone5, så måtte du ha klippet bort den nederste biten av chippen. Men må micro-sim skal du ikke det.

Endret av Backpfeifengesicht
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Trur Telenor sagt at det ikke er lov til å klippe simkort. Har med at operatøren har et register for hva slags simkort du har i telefonen. Om du ikke har byttet siden Noextras slo seg sammen med Talkmore ville jeg personlig ha bytta simkort. Hvorfor? Har med størrelsen på simkortet, altså hvor mye informasjon man kan ha på det. Etter at microsim ble lansert har simkortene blitt mye bedre.

 

Husk at det koster bare 199kr om du går til en forhandler ellers så er det gratis på nettet. Og ja... du beholder samme nummer...

Lenke til kommentar

Trur Telenor sagt at det ikke er lov til å klippe simkort. Har med at operatøren har et register for hva slags simkort du har i telefonen.

 

Eh - nei.

 

Uansett så er det alltid lurt å bestille nytt simkort sånn sett, men klippingen er jo mer hvis man må ha ett som passer der og da - da er det bare å klippe i vei.

Lenke til kommentar

Trur Telenor sagt at det ikke er lov til å klippe simkort. **

Nå står heldigvis ikke Telenor over loven og har ikke så mye de skulle sagt da man selv eier sim-kortet sitt og kan gjøre hva man vil med det (så lenge det ikke bryter norsk lov selvsagt) ;)

 

Gode grunner til at Telenor oppfordrer til nytt sim-kort er at gamle sim-kort og nye mobiler ikke alltid er god kombinasjon og kan gi dårlig bruker opplevelse, og at enkelte tjenester i nye telefoner er avhengig av en nyere type sim-kort, som f.eks bankid,4G osv..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...