Gå til innhold

Test: AutoMee S


Gjest Slettet-qfohT7

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-qfohT7

Som tidligere omtalt av tek-nettverket, er altså AutoMee ved første øyekast et genialt konsept, en robot som vasker mobil og nettbrett skjermene for deg, slik at du slipper å bruke tid og krefter på dette.

 

Men gjør den jobben like godt som annonsert ?

 

Innhold i pakken:

Man mottar en enkel plast-innpakning, uten noen form for bruksanvisninger eller andre instruksjoner. Det er heller ikke nødvendig, da alt som er av brytere er en av-på knapp.

 

Så da gikk jeg rett igang med å teste. Denne kan brukes for både nettbrett og mobil, så vi tester begge deler for å se hvor effektivt den rengjør.

(Det må legges til at 1stk. AA batteri ikke medfølger i pakken)

 

8b5a2a263848030.jpg

 

Test med iPad:

 

Utgangspunktet, en relativt skitten skjerm. Her er det nok å jobbe med.

d35ec4263848485.jpg

 

AutoMee S i full gang med oppgaven:

d7fe89263848081.jpg

 

I utgangspunktet skal det ta rundt 8 minutter å rengjøre en iPad skjerm. Dette viste seg å ikke stemme. etter 20 minutter avbrøt jeg testen, resultatet kan du se under:

df5f61263847749.jpg

 

Som kan sees over, er det etter 20 minutter en ganske slett jobb. Høyre del av skjermen er relativt bra rengjort, men venstre side av skjermen er så godt som urørt. Litt usikker på hva som forårsaker dette, men AutoMee S ser ut til å kun svinge mot venstre, i tillegg til at den ofte svinger før den når en kant og dermed unngår den delen av skjermen.

 

Dermed fortsatte forsøket med å bruke emballasjen som fulgte med som hjelpemiddel for å få AutoMee S til å bevege seg over hele skjermen. Dette er gjort med å få litt vinkel på iPaden med å legge den på skrå mot den medfølgende emballasje:

081d45263848322.jpg

 

Dette viste seg desverre å heller ikke virke så bra, da AutoMee S da ofte trillet av nettbrettet og måtte plasseres tilbake.

 

Resultatet med nettbrett er skuffende med andre ord. Etter ca 30 minutter er ikke mer enn halve skjermen rengjort. AutoMee S skal imidlertid ha pluss for ikke en eneste gang havne utenfor skjermen når skjermen ligger vannrett.

 

Så da gjenstår det å teste den konkurrerende teknologien, en hettegenser:

c78904263848260.jpg

 

Resultatet etter ca 6-7 sekunder:

027fd3263848479.jpg

 

Som vi ser, det er ganske klart at resultatet med å bruke en vanlig genser er ganske mye bedre, enn om litt mer omstendig.

 

Testen med iPad gikk ikke helt som forventet, og da er spørsmålet om denne kan gjøre det bedre med en mobil-skjerm.

 

Test med mobil skjerm:

 

Vi tester en relativt skitten HTC skjerm:

8e6b90263847832.jpg

 

Dette skal ta rundt 4 minutter å ferdigstille, men etter det dobbelte (8 minutter) var resultatet som under:

7b3d07263847924.jpg

 

Har har AutoMee S gått i ring, og rengjøringen er mildt sagt skuffende, og kan ikke sies å være godkjent.

 

I tillegg bråker AutoMee S ganske mye, mellom 30-40dB etter målinger foretatt med mobilapp, så de kan være noe unøyaktig, men allikevel nok til at det er ubehagelig å overvære. Dermed må man sette nettbrett eller mobil på et annet rom i huset mens skjermen blir rengjort. Dette er nok et uakseptabelt kompromiss for bruksområdet denne er tiltenkt.

 

Ett enkelt batteri skal holde til gode 3 timers arbeid, så det kan tenkes at det vil være mulig å sette denne på før man går på jobb, og komme hjem til en ren skjerm. Det vil imidlertid gå mange batterier på dette, og undertegnede kommer ikke til å teste dette med mindre det er ønsker om det.

 

Så totalt sett gir jeg denne 1 poeng for et bra konsept, men den faller desverre gjennom på alle andre punkter: 2/10

 

:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...