Gå til innhold

Et norskt Destiny community


Anbefalte innlegg

Hei, Jeg er en Halo fan som er veldig gira på det nye spillet til Bungie som heter Destiny. Bungie har sagt at du vil omgås med spillere hele tiden. Dette gjør med veldig gira på spillet. Vis noen av dere spilte Halo 1,2 og 3 husker dere sikkert hvor bra det norske "Halo-Samfunnet" var. Dette er noe jeg savner veldig mye. Derfor har jeg og noen kompiser prøvd å gjøre noe med det, Vi har startet opp en Facebook side hvor framtidlige Destiny spillere kan samles. Om dette går bra har vi plannlagt å lage nettside. (Inspirert av HaloNorge)

 

Vi ser at norske Call of Duty spillere har de siste årene bygd opp et ganske bra community. Det er noe lignene vi har lyst å skape får Destiny. Vi skal prøve å bidra så godt vi kan med denne facebook siden :)

 

Jeg liker ikke å "reklamere" for facebook siden på forum, men jeg gjør dette fordi vi sliter med å finne folk i vår målgruppe

 

Fram til lanseringen av Destiny skal vi poste nyheter på siden, evnt giveaways & konkuranser osv.

 

Om du ikke vet hva Destiny er så er de et slags FPSMMO.

 

 

Håper dere sjekker ut siden om dere er interessert :)

 

Link: https://www.facebook...9837365?fref=ts

Eller søk på: Destiny Norge

 

 

-Halloweed343

Endret av Halloweed343
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Høres spennende ut, hvis dere skal lage en nettside anbefaler jeg å bruke wordpress. Det var det vi gjorde på vår side: Fjernet av moderator

 

Vi er veldig fornøyde med resultatet og det kunne jeg anbefale. Synes dette prosjektet høres spennende ut og kunne vært noe som hadde vært interessant å skrevet på sida vår om! Kontakt meg her på diskusjon.no, det hadde vært veldig spennende å kunne intervjuet deg om dette, og det hadde vært en god mulighet til å fått reklamert for siden din.

Endret av iStereo
Fjernet reklame
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...