Gå til innhold

Hardware.no Extra


Anbefalte innlegg

Ønsker bare å gi en liten tilbakemelding angående abonnement systemet EXTRA som har noen få artikler hvor jeg mener systemet har en liten feil.

 

Systemet dere har nå ser ut til å laste hele siden og deretter laste "For å kunne lese flere Ekstra-saker må du være medlem." på toppen av siden. Dette hindrer leseren å lese hele artikkelen og tilbyr deg å prøve gratis i en måned eller betale 29kr per måned.

 

Det i seg selv er ganske grei løsning men pga at artikkelen har blitt lastet allerede er det ganske lett å lese hele artikkelen i kildekoden eller bruke utviklerverktøyet i nettleseren til å vise artikkelen uten å faktisk ha noe abonnement.

 

Er mulig dere ønsker å endrer på dette men det er jo opp til dere, flott side ellers så avslutter jeg min tilbake melding her.

 

Beklager om dette har blitt nevnt tidligere.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei

 

Takk for tips og tilbakemelding :)

 

Vi er veldig klare over at "betalingsgjerdet" vårt er porøst, og med litt strabaser kan man alltids få lest artikkelteksten. Eksisterende medlemmer kan også dele sakene fritt med venner og andre på Facebook og Twitter.

 

Vi er egentlig ikke så veldig bekymret for at noen leser artikler uten å ha betalt for seg. Ekstra-sakene er uansett bare en liten del av pakken, som handler like mye om en behagelig surfeopplevelse med nye forsider, større bilder og bedre oversikt.

 

Vår energi er fokusert på å lage et best mulig produkt, så stoler vi på at de som liker Ekstra og har evne til å betale vil gjøre det. :)

Endret av SiR0
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...